APA HIDROGEN - o sursă de viață! HOME se schimbă cu HIGEN3+. Ce face diferit acest sistem de apă H2?

APA HIDROGEN - o sursă de viață! HOME se schimbă cu HIGEN3+. Ce face diferit acest sistem de apă H2?
13 iunie 2023

Mulți dintre voi probabil că ați auzit deja despre mașinile cu apă cu hidrogen cu care au fost fotografiate în ultima vreme multe vedete de la Hollywood și celebrități mondiale. Marele interes pentru apa îmbogățită cu hidrogen gazos (H2) a fost stârnit de sutele de studii făcute începând cu 2007 care arată efectele de tonifiere, energizare și întinerire ale hidrogenului. Dar beneficiile sale nu se opresc aici. Cercetările medicale oficiale arată efectele terapeutice ale H2 în peste 170 de tipuri de boli. Ceea ce probabil nu știați este că acum există o mare de modele diferite de mașini de apă cu hidrogen - unități portabile și de blat. Dimensiunea extrem de mică a moleculei de H2 împiedică depozitarea acesteia în orice fel de ambalaj. Acest lucru a condus la necesitatea producerii de aparate de îmbogățire a apei cu hidrogen molecular (H2).

 

Echipa noastră a subliniat întotdeauna că în această mare de dispozitive diferite, ar trebui să le căutați pe cele cu calitate certificată și cu o saturație ridicată de H2 în apă peste 1200 ppb (părți per miliard). Electrozii trebuie să fie acoperiți cu titan cu platină 100%, astfel încât să nu existe oxizi în apă. Iar celula electrolitică trebuie să aibă o membrană REM (membrană de schimb de protoni) pentru a elibera ozonul (O3) eliberat în timpul electrolizei. Toate acestea asigură puritatea și calitatea apei H2 din paharul dumneavoastră. Astăzi, însă, dorim să vă îndreptăm atenția către „Rolls Royce” de mașini de masă cu apă cu hidrogen, așa cum îl numește compania.

 

„KYK” este una dintre mărcile de aparate de apă H2 ale cărora H2MEDICAL Ltd. este importator și distribuitor. Înainte de a vă prezenta aparatul HIGEN1+, să spunem câteva cuvinte despre compania în sine. KYK Co Ltd. a fost înființată în 1980 în Coreea de Sud. Observăm imediat că calitatea sud-coreeană rivalizează cu cea japoneză de zeci de ani. Compania s-a specializat in fabricarea sistemelor de apa inca de la infiintare. În timpul istoriei sale de 40 de ani, marca a devenit câștigătorul a peste o sută de premii internaționale de calitate. Dispozitivele KYK sunt bine cunoscute în peste 50 de țări și dețin certificare medicală pentru utilizare în siguranță și calitate.

 

Și acum iată punctele importante care evidențiază sistemul de apă HIGEN3+ ca un aparat premium și un plus elegant pentru casa sau biroul tău.

 

Primul lucru care face imediat impresie este dimensiunea compactă, ceea ce o face convenabilă și funcțională, chiar și pentru blaturile de bucătărie mai mici. Designul frumos si elegant atrage imediat privirea, iar culorile neutre fac aparatul potrivit pentru orice schema de culori a liniei de bucatarie. Ecranul LED și șase butoane sensibile la atingere vă oferă un control convenabil și ușor al sistemului, iar robinetul ceramic garantează o utilizare fără probleme și pe termen lung. HIGEN3+ se conectează direct la alimentarea cu apă. Sistemul său de filtrare în 3 etape vă garantează apă potabilă 100% pură, îmbogățită cu hidrogen molecular. Filtrul 1 și 2 complex au o capacitate de 3500 litri, iar filtrul 3 are o capacitate de 7000 litri. Fiecare filtru are un microcip încorporat pentru a-i monitoriza durata de viață rămasă.


Cel mai important punct de atracție, desigur, este puritatea, calitatea și apa cu hidrogen H2 foarte saturată instant. Spre deosebire de alte dispozitive desktop care oferă concentrație H2 de până la 1000-1200 ppb, saturația HIGEN3+ H2 depășește 1600 ppb. Tehnologia de ultimă oră patentată vă oferă apă cu hidrogen pură, de înaltă calitate, fără ozon, magneziu și mirosuri.


Aparatul va ofera 3 programe pentru apa cu hidrogen: 1) Ridicat, 2) Mediu si 3) Saturatie scazuta de H2 - potrivite pentru copii. Programul implicit este întotdeauna 2) Saturație medie de H2. Dacă doriți un alt program - apăsați butonul tactil corespunzător și rotiți robinetul.


Datorită sistemului de filtrare premium, puteți alege programul pentru apă potabilă purificată fără conținut de H2.


Programul de apă cu ozon vă oferă o oportunitate excelentă de a steriliza și dezinfecta tot ce vă puteți gândi - mâini, inflamații ale pielii, răni deschise, suprafețe, obiecte, jucării pentru copii, gătit carne, fructe, legume etc. Viruși, bacterii, ciuperci, microorganisme - nu au nicio șansă de a supraviețui după curățarea cu apă cu ozon. Este folosit de chirurgi pentru dezinfecția înainte de operație, precum și în industria alimentară pentru sterilizarea diverselor produse.


Programul de autocurățare automată a celulei electrolitice care îmbogățește apa cu H2 subliniază calitatea distinctivă a unității din clasa sa și îi face durata de viață de peste 10 ani. O membrană de schimb de cationi intensiv dezvoltată special în celula electrolitică permite o curățare convenabilă și ușoară. Pur și simplu selectați programul și întoarceți robinetul. Lăsați apa să curgă aproximativ un minut. Astfel, celula electrolitică se va curăța singură de depunerile acumulate și de calcar și veți avea întotdeauna apă cu hidrogen cu un conținut maxim de H2.


Instalarea aparatului este extrem de ușoară și poate fi făcută de orice instalator. Sub blatul de lucru este instalată o supapă de reglare a presiunii, care este inclusă în setul de accesorii. Apa din rețeaua de apă trece mai întâi prin ea și apoi este condusă la НИGEN3+ deja cu presiune reglată. O conexiune moale din PVC alb este cea care face alimentarea cu apă în partea din spate a aparatului, astfel încât aspectul frumos al liniei de bucătărie să nu fie deranjat. Această legătură moale albă este, de asemenea, inclusă în kitul de accesorii. Înlocuirea periodică a filtrelor este simplă și poate fi făcută de oricine din gospodărie. Alimentarea cu apă a dispozitivului se oprește. Cu o tură, filtrul vechi este scos din priză și cel nou este introdus cu aceeași tură. Capacitatea sa de 3500-7000 de litri garantează o familie de patru apă potabilă curată și de înaltă calitate pentru mai mult de un an. Oferă-ți tie și celor dragi cel mai de preț cadou - SĂNĂTATE și o calitate mai bună a vieții. Milioane de familii din întreaga lume au ales deja mașinile de apă cu hidrogen de la KYK.

 

Echipa H2MEDICAL se străduiește cu adevărat să educe consumatorii bulgari și să contribuie la o mai bună calitate a vieții pentru toată lumea din țara noastră. Dispozitivele noastre au certificare medicală și se disting prin efect terapeutic maxim și cea mai înaltă clasă de siguranță. /vezi dispozitivele/

 

 

 

 

 

 

 

 

CERCETARE: Hidrogenul - combustibilul medicinei alternative.

„Un mic studiu clinic controlat randomizat pe 50 de pacienți cu infarct cerebral a comparat inhalarea de hidrogen cu medicamentul medical aprobat edaravona. Conform rezultatelor RMN și NIHSS pentru determinarea clinică a severității accidentului vascular cerebral, aceste rezultate arată că terapia cu hidrogen a fost mai eficientă decât medicamentul medical aprobat. .''

citeşte mai mult

SUPRAGREUTATE: Un studiu medical arată efectul APEI HIDROGEN la persoanele cu sindrom metabolic.

„Grupul care a consumat apă foarte saturată în H2 a redus semnificativ nivelul de colesterol și glucoză din sânge, a atenuat hemoglobina serică A1c și a îmbunătățit biomarkerii inflamației...”

citeşte mai mult

Aportul de APA HIDROGEN pentru boli cardiovasculare. Efect și siguranță.

Rezultatele cercetării profesorului japonez Hatana Gyazuki de la Universitatea arată că 1,5 litri de apă hidrogen cu o concentrație de H2 1500 ppb are același efect antioxidant ca 1407 mere / 104 morcovi / 2061 banane / 123 spanac sau 10 dovleci. Comparația se face pe baza puterii antioxidante a conținutului de beta caroten din aceste fructe și legume.

citeşte mai mult

Apa cu hidrogen este un remediu puternic pentru REFLUX ACID, GASTRIT și oxidarea excesivă a organismului.

În rezumat: tratamentul cu apă hidrogen + medicație, timp de 3 luni, a dat un control semnificativ mai bun al simptomelor decât tratamentul cu medicamente în monoterapie. În cele din urmă, în studiul nostru, 75% dintre pacienții chestionați au raportat un nivel îmbunătățit de satisfacție. Luate împreună, rezultatele au arătat că a existat o creștere semnificativă a calității vieții la 3 luni după aportul adăugat de apă cu hidrogen în comparație cu valoarea inițială.

citeşte mai mult

10 beneficii pentru sănătate ale consumului de apă cu hidrogen.

În ultimii ani, au fost efectuate peste 800 de studii clinice pe pacienți din diverse spitale și universități din întreaga lume. Efectul terapeutic al H2 a fost demonstrat în peste 170 de tipuri de boli și efectul său de vindecare asupra fiecărui organ al corpului uman. În acest articol vom rezuma: Ce face apa cu hidrogen pentru sănătate?

citeşte mai mult

Aportul de APĂ HIDROGEN la pacienții cu COVID-19. Ce spune președintele Institutului pentru Hidrogen Molecular?

Hidrogenul molecular (gaz H2) și apa îmbogățită cu acesta au efecte antioxidante și antiinflamatorii (1), făcându-le potențial utile pentru tratarea COVID-19. Mai multe studii clinice din China investighează terapia H2 la pacienții cu COVID-19

citeşte mai mult