APA HIDROGEN reduce daunele asupra sănătății cauzate de fumat și aer murdar.

APA HIDROGEN reduce daunele asupra sănătății cauzate de fumat și aer murdar.
13 iunie 2023

Toată lumea știe că fumatul este rău pentru sănătate și totuși mulți oameni nu pot renunța la el.

 

Țigările sunt bogate în ingrediente cancerigene (cum ar fi nicotină, gudron de țigară etc.), precum și poloniu și plumb, care emit radiații ionizante non-stop. În consecință, fumătorii au un risc mult mai mare de a dezvolta cancer decât nefumătorii. Zeci de studii medicale ale hidrogenului gazos (H2) din ultimii ani au arătat că acesta reduce semnificativ fibroza pulmonară și afectarea plămânilor cauzate de fumat.

 

În ultimii ani, consumul de apă cu hidrogen a devenit noua modă de sănătate. Țigările dăunează foarte mult sănătății umane, motiv pentru care fumătorii, ca persoane expuse riscului, sunt unii dintre cei mai mari fani ai dispozitivelor de îmbogățire a apei cu hidrogen gazos. De asemenea, îi putem include pe cei care locuiesc în orașele mari, care sunt expuși în mod constant la aerul murdar și la gazele de eșapament. Acțiunea terapeutică a H2 câștigă o popularitate tot mai mare, mai ales în țări precum China, SUA, Japonia și Coreea de Sud. În noiembrie, a treia Conferință Internațională privind Medicina și Biologia Hidrogenului va avea loc la Yokohama, Japonia. Cercetările arată că hidrogenul este cel mai puternic și eficient antioxidant cunoscut științei (de 176 de ori mai eficient decât vitamina C). Potolește inflamația în întregul corp și ne protejează celulele și ADN-ul de deteriorare. H2 protejează organismul de efectele nocive ale radiațiilor. Hidrogenul gazos poate preveni și controla dezvoltarea cancerului, făcându-l extrem de valoros pentru persoanele care fumează. Un studiu controlat de trei luni asupra persoanelor dependente de fumat a raportat îmbunătățirea semnelor vitale și a numărului de sânge pentru toți cei din grupul care au luat apă cu hidrogen. S-a raportat și o îmbunătățire a stării mentale a indivizilor. Un număr tot mai mare de studii clinice au raportat efectele terapeutice ale H2 la pacienții cu hipertensiune arterială și alte boli cardiovasculare.

 

Cum vă pot îmbunătăți în mod semnificativ sănătatea câteva pahare de apă pe zi? De ce este apa cu hidrogen atât de puternică? Agentul terapeutic valoros din acesta este hidrogenul gazos dizolvat și eliberat în apă după procesul de electroliză. Este un element extrem de volatil - nu poate fi depozitat in nici un fel de ambalaj si este retinut in apa doar 1-2 ore. Studiile au arătat că cea mai eficientă metodă de aport de H2 este să bei apă îmbogățită cu acesta. Cu cât debitul de H2 al unui aparat de apă cu hidrogen este mai mare, cu atât va fi mai bun efectul asupra sănătății dumneavoastră. Multe dintre dispozitivele de pe piață au saturații scăzute de H2, în jurul și sub 1000 ppb. Este important să citiți cu atenție descrierea tehnică a unității înainte de a face alegerea!

 

Echipa H2MEDICAL este cu adevărat angajată să educe publicul bulgar și să contribuie la o mai bună calitate a vieții pentru toată lumea din țara noastră. Dispozitivele noastre au certificare medicală și se disting prin efect terapeutic maxim, precum și prin cea mai înaltă clasă de siguranță. /vezi dispozitivele/


Aflați care sunt bolile tolerante la hidrogen din meniul MEDICINA CU HIDROGEN./LINK/

CERCETARE: Hidrogenul - combustibilul medicinei alternative.

„Un mic studiu clinic controlat randomizat pe 50 de pacienți cu infarct cerebral a comparat inhalarea de hidrogen cu medicamentul medical aprobat edaravona. Conform rezultatelor RMN și NIHSS pentru determinarea clinică a severității accidentului vascular cerebral, aceste rezultate arată că terapia cu hidrogen a fost mai eficientă decât medicamentul medical aprobat. .''

citeşte mai mult

SUPRAGREUTATE: Un studiu medical arată efectul APEI HIDROGEN la persoanele cu sindrom metabolic.

„Grupul care a consumat apă foarte saturată în H2 a redus semnificativ nivelul de colesterol și glucoză din sânge, a atenuat hemoglobina serică A1c și a îmbunătățit biomarkerii inflamației...”

citeşte mai mult

Aportul de APA HIDROGEN pentru boli cardiovasculare. Efect și siguranță.

Rezultatele cercetării profesorului japonez Hatana Gyazuki de la Universitatea arată că 1,5 litri de apă hidrogen cu o concentrație de H2 1500 ppb are același efect antioxidant ca 1407 mere / 104 morcovi / 2061 banane / 123 spanac sau 10 dovleci. Comparația se face pe baza puterii antioxidante a conținutului de beta caroten din aceste fructe și legume.

citeşte mai mult

Apa cu hidrogen este un remediu puternic pentru REFLUX ACID, GASTRIT și oxidarea excesivă a organismului.

În rezumat: tratamentul cu apă hidrogen + medicație, timp de 3 luni, a dat un control semnificativ mai bun al simptomelor decât tratamentul cu medicamente în monoterapie. În cele din urmă, în studiul nostru, 75% dintre pacienții chestionați au raportat un nivel îmbunătățit de satisfacție. Luate împreună, rezultatele au arătat că a existat o creștere semnificativă a calității vieții la 3 luni după aportul adăugat de apă cu hidrogen în comparație cu valoarea inițială.

citeşte mai mult

10 beneficii pentru sănătate ale consumului de apă cu hidrogen.

În ultimii ani, au fost efectuate peste 800 de studii clinice pe pacienți din diverse spitale și universități din întreaga lume. Efectul terapeutic al H2 a fost demonstrat în peste 170 de tipuri de boli și efectul său de vindecare asupra fiecărui organ al corpului uman. În acest articol vom rezuma: Ce face apa cu hidrogen pentru sănătate?

citeşte mai mult

Aportul de APĂ HIDROGEN la pacienții cu COVID-19. Ce spune președintele Institutului pentru Hidrogen Molecular?

Hidrogenul molecular (gaz H2) și apa îmbogățită cu acesta au efecte antioxidante și antiinflamatorii (1), făcându-le potențial utile pentru tratarea COVID-19. Mai multe studii clinice din China investighează terapia H2 la pacienții cu COVID-19

citeşte mai mult