SUPRAGREUTATE: Un studiu medical arată efectul APEI HIDROGEN la persoanele cu sindrom metabolic.

SUPRAGREUTATE: Un studiu medical arată efectul APEI HIDROGEN la persoanele cu sindrom metabolic.
13 iunie 2023

Efectele aportului de 24 de săptămâni de apă cu hidrogen cu concentrație mare de H2 asupra structurii corpului, profilurilor lipidelor din sânge și biomarkerilor inflamației la bărbați și femei cu sindrom metabolic: un studiu controlat randomizat. Publicat 24 martie 2020.

 

Am pus un link către raportul medical oficial complet la sfârșitul articolului.

 

Persoane medicale și cercetători: Tyler W Lebaron, Ram B Singh, Ghizal Fatima, Kumar Karthiki, Jagdish P Sharma, Serj M Ostojic, Anna Gvozdyakova, Branislav Kura, Mami Noda, William Mototo, Mohammad Arif Niyaz, Jan. Slezek.

 

Institutele implicate în studiu:

1.Centrul de Medicină Experimentală, Institutul de Cercetări Cardiace, Academia Slovacă de Științe, Bratislava, Republica Slovacă;

2.Institutul de Hidrogen Molecular, Enoch, UT, SUA;

3.Spitalul și Institutul de Cercetare, Moradabad, India;

4.Era Medical College, Lucknow, India;

5.Laboratorul de Bioenergetică Aplicată, Facultatea de Sport și Învățământ Profesional, Universitatea din Novi Sad, Serbia;

6.Facultatea de Științe ale Sănătății, Universitatea din Pécs, Pécs, Ungaria;

7.Facultatea de Medicină, Laboratorul de Farmacobiochimice al Departamentului 3 Medical, Universitatea Comenius din Bratislava, Bratislava, Slovacia;

8.Laboratorul de Fiziopatologie, Școala Absolventă de Științe Farmaceutice, Universitatea Kyushu, Fukuoka, Japonia;

9.A treia clinică de medicină internă, Facultatea de Medicină, Universitatea Comenius, Bratislava, Slovacia;

10.Centrul de Cercetare în Nutriție, Colegiul Internațional de Nutriție, Moradabad, India

 

OBIECTIVUL STUDIULUI: Sindromul metabolic este asociat cu mai mulți factori de risc medical, inclusiv dislipidemia, hiperglicemia și obezitatea, care a devenit o pandemie globală. Consecințele acestei afecțiuni cresc riscul de boli cardiovasculare și neurologice și creșterea mortalității. Fiziopatologia sa este asociată cu dereglarea redox, inflamația excesivă și tulburările homeostaziei celulare. Hidrogenul molecular (H2) reduce stresul oxidativ, îmbunătățește funcția celulară și reduce inflamația cronică. Studiile preclinice și clinice au arătat efecte impresionante ale apei cu hidrogen asupra caracteristicilor specifice ale sindromului metabolic, dar rezultatul aportului de apă cu hidrogen pe termen lung de către persoanele cu această afecțiune rămâne prost înțeles de mare parte din public.

 

METODE: Am efectuat un studiu randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo pe 60 de pacienți (30 bărbați și 30 femei) cu sindrom metabolic. O perioadă inițială de observație de o săptămână a fost utilizată pentru a obține date clinice de referință. Aceasta a fost urmată de administrarea randomizată fie de placebo, fie de apă cu hidrogen cu concentrație mare (>5,5 milimoli H2 pe zi) timp de 24 de săptămâni.

 

REZULTATE: Grupul care a băut apă cu hidrogen foarte saturată a redus semnificativ nivelul de colesterol și glucoză din sânge, a atenuat hemoglobina serică A1c și a îmbunătățit biomarkerii inflamației. S-a constatat că homeostazia este redox în comparație cu grupul placebo care a băut apă plată (P<0,05). În plus, acțiunea H2 a arătat o tendință de scădere a indicelui de masă corporală și a raportului talie-șold.

 

CONCLUZIE: Rezultatele noastre confirmă că apa cu hidrogen cu concentrație mare de H2 are efecte pozitive ca metodă terapeutică pentru reducerea factorilor de risc și îmbunătățirea stării de sănătate a persoanelor cu sindrom metabolic.

 

Echipa H2MEDICAL este cu adevărat angajată să educe publicul bulgar și să contribuie la o mai bună calitate a vieții pentru toată lumea din țara noastră. Dispozitivele noastre au certificare medicală și se disting prin efect terapeutic maxim și cea mai înaltă clasă de siguranță. /vezi dispozitivele/


Link către raportul medical original în limba engleză. În partea de jos a articolului există butoanele „Descărcați articolul PDF” și „Vizualizați textul integral” - faceți clic pe unul dintre ele pentru a deschide raportul complet.

 

Aflați care sunt bolile tolerante la hidrogen din meniul Medicina cu hidrogen./link/

CERCETARE: Hidrogenul - combustibilul medicinei alternative.

„Un mic studiu clinic controlat randomizat pe 50 de pacienți cu infarct cerebral a comparat inhalarea de hidrogen cu medicamentul medical aprobat edaravona. Conform rezultatelor RMN și NIHSS pentru determinarea clinică a severității accidentului vascular cerebral, aceste rezultate arată că terapia cu hidrogen a fost mai eficientă decât medicamentul medical aprobat. .''

citeşte mai mult

Aportul de APA HIDROGEN pentru boli cardiovasculare. Efect și siguranță.

Rezultatele cercetării profesorului japonez Hatana Gyazuki de la Universitatea arată că 1,5 litri de apă hidrogen cu o concentrație de H2 1500 ppb are același efect antioxidant ca 1407 mere / 104 morcovi / 2061 banane / 123 spanac sau 10 dovleci. Comparația se face pe baza puterii antioxidante a conținutului de beta caroten din aceste fructe și legume.

citeşte mai mult

Apa cu hidrogen este un remediu puternic pentru REFLUX ACID, GASTRIT și oxidarea excesivă a organismului.

În rezumat: tratamentul cu apă hidrogen + medicație, timp de 3 luni, a dat un control semnificativ mai bun al simptomelor decât tratamentul cu medicamente în monoterapie. În cele din urmă, în studiul nostru, 75% dintre pacienții chestionați au raportat un nivel îmbunătățit de satisfacție. Luate împreună, rezultatele au arătat că a existat o creștere semnificativă a calității vieții la 3 luni după aportul adăugat de apă cu hidrogen în comparație cu valoarea inițială.

citeşte mai mult

10 beneficii pentru sănătate ale consumului de apă cu hidrogen.

În ultimii ani, au fost efectuate peste 800 de studii clinice pe pacienți din diverse spitale și universități din întreaga lume. Efectul terapeutic al H2 a fost demonstrat în peste 170 de tipuri de boli și efectul său de vindecare asupra fiecărui organ al corpului uman. În acest articol vom rezuma: Ce face apa cu hidrogen pentru sănătate?

citeşte mai mult

Aportul de APĂ HIDROGEN la pacienții cu COVID-19. Ce spune președintele Institutului pentru Hidrogen Molecular?

Hidrogenul molecular (gaz H2) și apa îmbogățită cu acesta au efecte antioxidante și antiinflamatorii (1), făcându-le potențial utile pentru tratarea COVID-19. Mai multe studii clinice din China investighează terapia H2 la pacienții cu COVID-19

citeşte mai mult